Bon Beune Catering De leukste, gezondste en meest verse schoolkantine van Nederland!
Hier op het Conservatorium in Enschede ga je geen muziek leren maken maar alle basis technieken/handelingen die je nodig hebt om een kok te worden of ondernemer van een horecazaak. Je staat in de keuken waar alles vers word gemaakt en van scratch af aan. Het is voornamelijk lunch wat we hier doen. Maar er zijn ook buffetjes, diners, caterings op locatie en speciale verzoeken die wij mogen invullen. Perfecte allround omgeving dus! Ook werken we veel met diëten, vegetarische en veganistische gerechten wat de toekomst is.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ik ben op zoek naar mensen die graag willen leren en enthousiast zijn over het koks vak. Met de juiste mentaliteit kom je er wel. En dan sta je hier in een hartstikke leuke keuken waar je alles leert wat nodig is.
Wat biedt het bedrijf?
Alle technieken leren van koksniveau tot aan onderneming niveau. Leuke, gezellige werkomgeving waar de werkdruk niet al te hoog is Eten en drinken krijg je hier Motivatie voor de toekomst
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat