Schilder

De Ververij Gezocht: leergierige leerling schilder met oog voor detail

De Ververij Ambachtschilders is een klein schildersbedrijf met voornamelijk schilderwerk in de particuliere sector. Wij zijn werkzaam in de regio Achterhoek en werken met een vast team van 4 vakbekwame gediplomeerde schilders. Je komt te werken in klein teamverband en onder begeleiding van een vaste leermeester (eigenaar) welke mee zal werken aan de schilders projecten. Al naar gelang de vorderingen zul je meer verantwoordelijkheden krijgen en eventueel ook taken zelfstandig uitvoeren, volgens de arbo- en milieuregels. Wij proberen daarbij uiteraard zoveel mogelijk aan te sluiten bij je opleiding en leerdoelen. De werksfeer is informeel en laagdrempelig en de lijnen zijn kort. In overleg is er veel mogelijk bij de Ververij.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over de nodige vakkennis, uiteraard passend bij je opleiding, en een dosis enthousiasme om de klus samen te klaren. Wij komen veel bij (vaste) particuliere klanten over de vloer en hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en een net en verzorgt uiterlijk/ representatief voorkomen.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een gezellige informele werksfeer binnen een vast en hecht team. Bij gebleken geschiktheid bieden wij uitzicht op een vast dienstverband (salaris conform schilders CAO) en een bedrijfswagen van de zaak. In overleg is bij De Ververij veel mogelijk, wij zijn een flexibel en dynamisch bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Levert werkzaamheden op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder