Leidinggevende bediening

Grandcafé de Gracht bij Moon Weet jij de gasten hun avond compleet te maken?

Meewerken in een startend bedrijf om er samen een succes van te maken, met toekomst op een leuke (bij)baan. Het restaurant is per september de plek voor een ontspannen kopje koffie, ongedwongen lunch, een borrel en een sfeervol ala carte diner. Ramona (26) eigenaresse van de Gracht, jong en gedreven een echte horeca tijger leert jou samen met het team de fijne kneepjes van het vak! Openingstijden : Dinsdag t/m zaterdag 10:00 uur tot 22:00/ Zondag vanaf 16:00 uur tot 22:00. Openingstijden keuken 11:30 uur tot 20:00/ Zondag vanaf 16:00 uur tot 20:30. 2e kerstdag gesloten t/m 3 januari Salaris in overleg, fooiengeld wordt verdeeld na uren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor de horeca

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig jong team, waar gezelligheid en samenwerken voorop staat.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder