Medewerker productietechniek

Dutch-Shape BV Constructiewerker niv. 2

Je werkdag als constructiewerker begint bij ons om 7.30 uur. In overleg met onze teamleider constructie Herman bereid je werkzaamheden voor en stel je machines en gereedschappen in en af. Je leert zelf tekeningen lezen, bereidt constructiewerkzaamheden voor & leert lassen met diverse producten. Je krijgt een kijkje in het werk binnen Dutch-Shape en de gave producten die wij maken. Om 16.15 uur rond je je werkzaamheden af en ga je met een voldaan gevoel weer naar huis. Wij ontmoeten je graag, kom je snel langs in onze werkplaats?

Naar wie zijn wij op zoek?

-Over jou! Jeuken jouw handen om het vak van lasser te gaan beheersen? Binnen Dutch-Shape krijg jij alle kneepjes van het vak te zien. Omdat we binnen Dutch-Shape vaak maar 1 exemplaar maken (er is dus geen sprake van een instelproduct of prototype), is het belangrijk dat jij leergierig bent. En niet bang voor een uitdaging (natuurlijk krijg je hierin begeleiding). Daarnaast hebben wij samenwerken in teamverband hoog in het vaandel staan. Net als loyaliteit en een zekere mate van verantwoordelijkheid naar de werkgever en je collega’s toe.

Wat biedt het bedrijf?

Over Dutch-Shape: Dutch-Shape ontwikkelt en produceert tooling voor de internationale luchtvaart, ruimtevaart, defensie en semiconductor industrie. Wij fabriceren unieke eindproducten met grote precisie. Iets waar wij als vakmensen erg trots op zijn. Onze producten worden gebruikt bij de bouw en inspectie van vliegtuigonderdelen zoals motorbehuizingen, staart-, vleugel- en rompdelen. De sfeer binnen Dutch-Shape is toegankelijk, no-nonsense. Kopje koffie? Wij bieden een fijne en leerzame werkomgeving met een marktconform salaris en voldoende ruimte om te leren en te ontwikkelen. Samen met jou kijken wij naar waar jij blij van wordt in je werk, waar jij goed in bent & waar jij in wilt groeien. Wil jij ook graag jouw steentje bijdragen aan Dutch-Shape? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder