Medewerker groen, grond en groene infra

Buitenhuis Boskoop B.V. Buiten zit bij Buitenhuis Boskoop B.V. van binnen. Zit buiten bij jou ook van binnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat als collega mee met diverse ploegen voor het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen. Hierbij komen verschillende aspecten naar voren. Je helpt met het klaarzetten van de benodigde materialen voor de komende dag, onderhoudt de gebruikte machines (schoon terugzetten in de schuur, slijpen van messen, smeren, evt lucht in de banden). Op de dag zelf voeren wij aanleg van groenvoorzieningen uit, herstellen wij (half)verhardingen en onderhouden wij het groen voor onze opdrachtgevers. Dit kan onder meer onkruidbeheersing in beplantingen of verhardingen zijn en maai- en snoeiwerkzaamheden. Wij werken o.a. voor gemeenten, bedrijven, ziekenhuizen, scholen, bedrijvenparken, verzorgingstehuizen en begraafplaatsen. Als Medewerker Groen- en Cultuurtechniek voer je enthousiast je werk uit samen met je collega's en heb je alle tijd om vragen te stellen, foto's te maken voor verslagen (mits toegestaan bij de opdrachtgever, soms mag dat niet) en je het werk eigen te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten dat je je net als al onze collega's positief inzet om er samen elke dag iets moois van te maken, ook als het een keer tegenzit. Je hoeft echt niet alles te kunnen, als je het werk maar ziet, lekker doorwerkt en goed je best doet.

Wat biedt het bedrijf?

Vanuit je stage kun je doorgroeien naar Medewerker Hovenier en daarna Voorman Hovenier. Je komt werken in een hecht team, dat bestaat uit diverse ploegen. Omdat wij bijna allemaal de dag vanuit de bedrijfsvestiging in Boskoop beginnen en eindigen, zie je elkaar vrijwel dagelijks. Dit zorgt voor gezelligheid en een fijne (werk)sfeer. Als het werk wat je gedaan hebt jou en ons goed bevalt, maak je zeker kans op een vaste aanstelling en kun je diverse opleidingen en cursussen volgen, zoals het behalen van je aanhangerrijbewijs.

Wat ga je leren?

  • Voert werkzaamheden uit in de sector groen, grond en infrastructuur
  • B1-K1-W1 Bereidt de opdracht voor
  • B1-K1-W2 Maakt materieel en materialen gereed voor transport
  • B1-K1-W3 Rijdt van en naar de uitvoeringslocatie
  • B1-K1-W4 Bereidt het werk op de uitvoeringslocatie voor
  • B1-K1-W5 Voert werkzaamheden uit met machines, werktuigen, hulpstukken en gereedschappen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Rondt de opdracht af
  • B1-K1-W7 Voert periodiek onderhoud uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder