Retailspecialist

Flirt Boxmeer Word de Mode-expert van Morgen bij Flirt Damesmode!

Als retailspecialist bij Flirt Damesmode werk je op de verkoopafdeling en krijg je een breed overzicht van retailoperaties. Je dag begint met het openen van de winkel, waarbij je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de collectie en controleert of alles in orde is. Gedurende de dag verwelkom je klanten, bied je modeadvies, en voer je verkoopgesprekken om de omzet te verhogen. Je beheert de kassa, verwerkt betalingen, en handelt retouren af. Daarnaast ben je betrokken bij voorraadbeheer: je ontvangt en controleert leveringen, plaatst producten strategisch in de winkel en houdt de voorraadniveaus bij. Je leert hoe je verkoopdata analyseert en trends herkent, wat je helpt bij het optimaliseren van de voorraad en het verbeteren van de klantbeleving. Deze rol biedt je waardevolle ervaring in klantservice, verkoopstrategieën, en winkelbeheer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor de opleiding tot retailspecialist bij Flirt Damesmode zijn we op zoek naar enthousiaste en leergierige kandidaten met een passie voor mode en klantgerichtheid. De ideale kandidaat heeft: Interesse in Mode: Een sterke affiniteit met mode en trends, en de vaardigheid om modeadvies te geven aan klanten. Communicatieve Vaardigheden: Uitstekende communicatievaardigheden om klanten effectief te adviseren en een positieve winkelervaring te bieden. Teamspirit: De bereidheid om samen te werken in een team en bij te dragen aan een prettige werksfeer. Oog voor Detail: Nauwkeurigheid bij het verwerken van leveringen, het presenteren van producten en het beheren van de voorraad. Flexibiliteit: Aanpassingsvermogen en de bereidheid om diverse taken op te pakken, van klantenservice tot kassawerk en voorraadbeheer. Je bent proactief, leergierig, en hebt de motivatie om je verder te ontwikkelen in de detailhandel en modebranche.

Wat biedt het bedrijf?

Flirt Damesmode biedt studenten een waardevolle leerervaring in de modebranche. Je krijgt de kans om te werken in een dynamische en stijlvolle winkelomgeving, waar je praktische vaardigheden opdoet in klantenservice, verkoop, en winkelbeheer. Je leert hoe je de collectie aantrekkelijk presenteert, nieuwe leveringen verwerkt en de voorraad efficiënt beheert. Daarnaast ontwikkel je commerciële vaardigheden door het adviseren van klanten en het optimaliseren van hun winkelervaring. Je krijgt inzicht in de operationele processen van een modewinkel en werkt samen met een ervaren team, wat je een solide basis geeft voor een carrière in de detailhandel. Bij Flirt Damesmode krijg je persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in de modewereld.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

lees verder