Ruimtelijk vormgever

Flirt Boxmeer Ontwikkel je Creatieve Talent in Winkelontwerp bij Flirt Damesmode!

Als student in Ruimtelijk Vormgeving bij Flirt Damesmode werk je op de afdeling Visual Merchandising. Je dag begint met een briefing over de winkelinrichting en de nieuwste collecties. Vervolgens ontwerp en implementeer je visueel aantrekkelijke displays en etalages, waarbij je de nieuwste trends en seizoensgebonden thema’s toepast. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de winkelindeling om de klantbeleving te verbeteren en de verkoop te stimuleren. Je leert hoe je creatieve concepten omzet naar praktische ontwerpen, hoe je kleuren en materialen effectief inzet, en hoe je verkoopdata analyseert om de winkelinrichting te verfijnen. Deze rol biedt je hands-on ervaring in winkelontwerp en visuele presentatie, met focus op esthetiek en functionaliteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Flirt Damesmode zijn we op zoek naar een student die: Creatief en Inspirerend is: Een passie heeft voor mode en een oog voor detail en esthetiek om aantrekkelijke winkel- en etalage-inrichtingen te creëren. Proactief en Leergierig is: Openstaat voor feedback en gemotiveerd is om nieuwe vaardigheden te leren en toe te passen in een dynamische retailomgeving. Communicatief Sterk is: Effectief kan samenwerken met teamleden en duidelijk kan communiceren met klanten om een uitstekende winkelervaring te bieden. Analytisch en Oog voor Detail heeft: In staat is om verkoopdata te analyseren en deze inzichten te gebruiken om de winkelinrichting te optimaliseren. Flexibel en Aanpasbaar is: Bereid is om verschillende taken op te pakken en snel kan schakelen tussen ontwerpwerk en dagelijkse operationele taken. Je hebt een sterke interesse in ruimtelijk vormgeving en mode, en bent bereid om je creativiteit en technische vaardigheden verder te ontwikkelen in een hands-on leeromgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Flirt Damesmode biedt een unieke kans voor studenten om praktische ervaring op te doen in de modebranche met een focus op ruimtelijk vormgeving. Je krijgt: Creatieve Vrijheid: De kans om je ontwerpvaardigheden te tonen en te verfijnen door het creëren van visueel aantrekkelijke winkel- en etalage-inrichtingen. Hands-on Ervaring: Directe betrokkenheid bij het inrichten van de winkel en het implementeren van nieuwe trends en thema’s. Professionele Ontwikkeling: Begeleiding en feedback van ervaren professionals in de mode- en retailsector. Kennis van Verkoopstrategieën: Inzicht in hoe winkelindelingen en productpresentaties de klantbeleving en verkoop beïnvloeden. Netwerkmogelijkheden: De gelegenheid om contacten te leggen binnen de modebranche en je netwerk uit te breiden. Bij Flirt Damesmode krijg je een complete ervaring die je voorbereidt op een carrière in mode en winkelontwerp.

Wat ga je leren?

  • Draagt bij aan de realisatie van het ruimtelijk ontwerp
  • B1-K1-W1 Bereidt de realisatie van het ruimtelijk ontwerp voor
  • B1-K1-W2 Levert realisatie(plan) van ruimtelijk ontwerp op
  • B1-K1-W3 Overlegt en werkt samen ten behoeve van de realisatie
  • Presenteert en profileert zichzelf op de arbeidsmarkt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Begeeft zich in het relevante netwerk
  • Maakt een ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W1 Onderzoekt de opdracht voor ruimtelijke vormgeving
  • P2-K1-W2 Ontwikkelt concept voor ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W3 Maakt ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W4 Visualiseert ruimtelijk ontwerp
  • P2-K1-W5 Presenteert ruimtelijk ontwerp

lees verder