Manager / ondernemer horeca

Grand Cafe de Douairiere Jong, vernieuwend, uitdagend, culinair en gezellig.

De Douairière heeft een gezellig team, bestaande uit voornamelijk jonge mensen. We hebben al vele leerlingen en jonge collega's op mogen leiden en het mooie horeca-vak mogen bijbrengen. Ons bedrijf is zeer veelzijdig en daarom een leuke leerplek voor échte horecamensen. We serveren lunch, diner, tapas, high tea, maar organiseren ook (buiten-)evenementen, zijn een locatie voor bruiloften en feesten en hebben een leuk zomers terras. Bij ons bedrijf geven we je veel verantwoordelijkheden. We verwachten dan ook dat je bij ons zelf initiatief neemt en hard wil werken, maar vergeet vooral niet het allerbelangrijkste: een goede motivatie en plezier in je werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, alles begint met passie voor het vak. Zowel in bediening als in de keuken willen wij je graag zoveel mogelijk leren van het mooie vak. Alle vaardigheden die je al onder de knie hebt zijn mooi meegenomen, voor de rest geldt dat wij je ze graag bijbrengen.

Wat biedt het bedrijf?

Je bent in ons bedrijf niet de eerste student die doorgroeit naar een vaste kracht. Heb jij het naar je zin dan gaan we graag in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden voor de toekomst. Onze chef-kok, sous-chef, zelfstandig werkend kok, eerste gastvrouw en huidige BBL-ers vertellen je graag hoe hun opleidingstraject eruit zag voordat ze bij ons in dienst kwamen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder