Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Rembrandt Enthousiaste leergierige plek in de bediening in een veelzijdig restaurant

Wij hebben 2 seizoenen! winterseizoen: Het winterseizoen zijn we 5 dagen geopend en in januari en februari zijn we 4 dagen geopend. Van donderdag t/m zondag is bij ons de keuken geopend voor lunch en diner. Tevens is onze ijssalon ook gewoon nog geopend. We zijn in de maand december ook nog extra druk bezig met het ijs voor de feestdagen denk hieraan bv ijstaarten maken, 0,5 liter bakken ijs vullen. Je komt te werken in de bediening. in ons restaurant gedeelte komen mensen voor een kopje koffie met gebak, lunchen of dineren. zomerseizoen; Hier zijn we 7 dagen per week geopend. De keuken blijft open van donderdag t/m zondag. Nu komt alleen het ijssalon gedeelte meer aan bod en tevens is het terras ook weer tot onze beschikking.

Naar wie zijn wij op zoek?

We vinden het fijn als je sociaal bent, je dingen ziet die er moeten gebeuren, meedenken in de menukaart of andere dingen zijn altijd leuk en fijn lekker samen te sparren. Je bent leergierig!

Wat biedt het bedrijf?

wij als leerbedrijf bieden jou een veelzijdig stage. Ons bedrijf heeft meerdere aspecten die dagelijks aanbod komen. Je leert veel van alle diverse werkzaamheden. Je wordt niet ingedeeld op maar 1 onderdeel. uiteindelijk is de intentie dat je alles kan!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder