Allround mediamaker

La Moustache Allround mediamaker met afwisselende taken voor een multifunctionele leerling die zich graag op meerdere vlakken wil ontwikkelen

La Moustache is op zoek naar een ALLROUND MEDIAMAKER die een creatieve aanvulling op het team van La Moustache (10 fte) is en hij/zij gaat logo's van klanten op producten presenteren, visuele product voorstellen maken, social media beheren en alle voorkomende grafische werkzaamheden verzorgen. Ook is er de mogelijkheid het gehele orderproces van relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten te leren en zelfstandig uit te voeren. Hierdoor lever je niet alleen de creatieve input, maar ben je ook bezig het eindresultaat te verwezenlijken. Ben jij een creatieve dtp'er die ook van afwisseling houdt en dus graag de handen uit de mouwen steekt? Dan kun je ons ondersteunen bij logistieke taken zoals het inpakken van (kerst)pakketten, waar mogelijk jouw ontworpen wenskaart weer in terug komt. Het betreft een parttime of fulltime functie met creatieve, administratieve, logistieke en commerciƫle taken vanuit de binnendienst met als doel een tevreden klant.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is punctueel en kan nauwkeurig werken in Adobe Illustrator en Adobe Photoshop. Daarnaast beschikt hij / zij over een positieve instelling, klantgericht denken, commerciƫle en logistieke interesse, stressbestendigheid, actieve werkhouding en de wil om te leren. Met de mogelijkheid van een vaste aanstelling na de stage als doelstelling.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een veelzijdige leeromgeving, waarbij de student in een organisatie van 10 personen deel gaat uit maken van het team en tevens voldoende mogelijkheden heeft om de schooltaken te vervullen. Vele stagiaires gingen voor en hebben de stage als zeer leerzaam ervaren, waarbij het eigen initiatief en inzet resulteert in een win-win situatie.

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

lees verder