Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Allsens Geurbeleving Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek gezocht met interesse in innovatie en oog voor detail!

· Het assembleren en repareren van Zaluti geursystemen volgens specifieke richtlijnen. · Kwaliteitscontrole van geassembleerde producten. · Het bijhouden van voorraden en rapporteren van benodigdheden. · Samenwerken met het productieteam om efficiëntie te waarborgen.

Naar wie zijn wij op zoek?

· Technische vaardigheden: Een fundamentele kennis van elektrotechniek, constructiewerk, en metaaltechniek is cruciaal. Dit omvat het kunnen werken met verschillende materialen, machines, en gereedschappen. · Veiligheidsbewustzijn: Het is belangrijk om bewust te zijn van veiligheidsprotocollen en deze te kunnen toepassen om zowel persoonlijke als teamveiligheid te waarborgen tijdens het werken. · Samenwerken: Het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met collega's is van groot belang. Dit omvat luisteren, bijdragen aan teaminspanningen, en het ondersteunen van collega's bij diverse taken. · Probleemoplossend vermogen: Het kunnen herkennen en oplossen van problemen, zowel zelfstandig als in teamverband, is essentieel, vooral bij het opsporen en verhelpen van storingen. · Aandacht voor detail: Oog voor detail is cruciaal bij het uitvoeren van precisiewerk. · Je hebt affiniteit met techniek en assemblagewerkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf?

· Een inspirerende en dynamische werkomgeving waar je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van metaal-, elektro- en installatietechniek. · De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een innovatief vakgebied en samen te werken met gerenommeerde merken. · Werken in een klein, hecht team met 1 op 1 begeleiding. · Een stagevergoeding op basis van je opleidingsniveau en de duur van je stage. Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf. · Een relaxte werksfeer met leuke collega's. · Gedetailleerd werken met innovatieve geursystemen. · Flexibiliteit

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

lees verder