Bleue Bar Bistro Zelfstandig werkend kok
Bleue Bar Bistro is een zaak waar uitsluitend ambachtelijk wordt gewerkt. Dit betekent dat zowel in de basis (sauzen, patisserie, ijs, broodsoorten e.d) als In de uiteindelijke verwerking en presentatie geen convience of halffabrikaten worden verwerkt. Je bepaald als leerling hier zelf wat je leert daar je om de zoveel tijd wisselt van parti en iedereen alle bereidingen mag uitvoeren. De begeleiding vindt plaats door chefs met ervaring met deze werkwijze.
Naar wie zijn wij op zoek?
Van de student wordt verwacht dat hij/zij de basisvaardigheden beheerst passend voor zijn/haar niveau. Positief, communicatief en sociaal gedrag worden zeer gewaardeerd.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden eerlijke arbeidsomstandigheden en houden ons daarbij aan de cao. Ruimte voor doorgroeien van persoonlijke ontwikkeling of kans op een vaste aanstelling is mogelijk, dit hangt van de student zelf af wat hierin de wensen zijn.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan