Marketing & Communication Specialist

BY-BAR sales stagiaire(sep 2024)

hoe ziet jouw dag eruit? Elke dag is anders, maar natuurlijk begin je altijd de dag met een heerlijke cappuccino of een lekker kopje thee. Je werkt nauw samen met je collega's van het verkoopteam en bent betrokken bij verschillende activiteiten, zoals: - Ondersteuning van het verkoopteam. Dit omvat het bezoeken van winkeliers, het voorbereiden van de showroom, het ondersteunen bij inkoopgesprekken met winkeliers, het bijdragen aan nieuwsbrieven, enz. - Hulp bieden aan winkeliers met vragen over het merk, onze collecties en bestellingen. - Beheren van B2B herhaalbestellingen en webshopbestellingen, zodat ze in het magazijn kunnen worden verwerkt. - Ondersteuning bij het afhandelen van klachten en omruilingen, zowel fysieke verwerking als registratie en analyse. - Analyseren van marktontwikkelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

wat verwachten wij van jou? Je volgt een HBO of MBO opleiding in de richting van commerciƫle economie, klein bedrijf en retailmanagement, management, e-commerce of marketing. Je bent spontaan, flexibel en ondernemend, met een hands-on mentaliteit. Je bent leergierig, klantgericht en behulpzaam, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor detail. Je beheerst het Nederlands en Engels vloeiend, zowel in woord als geschrift, en woont in of rond Breda.

Wat biedt het bedrijf?

wat bieden wij? Een eerlijke en open werksfeer, betrokkenheid bij een jong, gedreven en enthousiast team, een gevarieerd takenpakket met verantwoordelijkheid, een dagelijkse gezonde lunch en een stagevergoeding. We zijn op zoek naar een allround verkoopstagiair voor een voltijdse stage. interesse? word deel van ons team! We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je cv en motivatie naar retail@by-bar.nl.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder