Meewerkend horeca ondernemer

CuliNice CuliNice Catering

CuliNice catering is een echt Bredaas familiebedrijf waar we met elkaar samen prachtige horecaproducties neer zetten. Waar en wanneer maakt ons niet zo veel uit, zo staan we regelmatig in de grote kerk met grote meeslepende diners, verzorgen we waanzinnige walking dinners of intieme bijeenkomsten bij mensen thuis. Wat we ook doen, we doen het goed, ook bij het duizendste broodje kaas. We hebben een aantal toffe leerplaatsen beschikbaar, waarbij we echt de moeite nemen je dit prachtige vak te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

CuliNice catering is een echt Bredaas familiebedrijf waar we met elkaar samen prachtige horecaproducties neer zetten. Waar en wanneer maakt ons niet zo veel uit, zo staan we regelmatig in de grote kerk met grote meeslepende diners, verzorgen we waanzinnige walking dinners of intieme bijeenkomsten bij mensen thuis. Wat we ook doen, we doen het goed, ook bij het duizendste broodje kaas.

Wat biedt het bedrijf?

Wat doe je dan precies? In de functie van horeca medewerker ben jij het visitekaartje van ons bedrijf, het aanspreekpunt van de opdrachtgever op de werkvloer en voor de keuken. De ene keer is dat een intiem gezelschap met een buffet de andere keer een walking dinner voor 200 mensen, of eventueel op een van onze vaste locaties. Wat er ook gaat gebeuren jij gaat er voor zorgen dat men een geweldige bijeenkomst hebben. Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer? Wat kun je van ons verwachten: • Iedere dag een ander feestje om te verzorgen met je collega’s • Een prima salaris waar je op kan rekenen • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor cursussen • Een vakantiesluiting in augustus, vrij met kerst en oud en nieuw • Een leuk team waarin iedereen gelijkwaardig is • Een prachtige samenwerking waar je mee werkt aan de ontwikkeling van ons bedrijf • Een goede werk/privé-balans, wij vinden als familiebedrijf het erg belangrijk dat je je eigen familie ook voldoende kan zien.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder