Jack & Jacky's Gezond en duurzaam ondernemen in een nieuwe healthy foodconcept in Breda!
De student zal bij Jack & Jacky's meewerken binnen het bedrijf. Dit houdt in dat we samen het ontbijt en de lunch gaan draaien. Dit gebeurt allemaal achter onze bar. We maken hier o.a. smoothiebowls, sandwiches, salades, juices en koffies van onze eigen koffiebonen. Alles wordt vers bereidt op bestelling. Bestellingen worden opgenomen aan tafel of aan de bar via ons kassasysteem. Je serveert gerechten en dranken uit en maakt het de gast zo aangenaam mogelijk. Zodra je dit onder de knie heb gaan we een stapje verder en gaan we samen kijken naar de inkoop- en verkoopprocessen. Omdat we net zijn gestart met Jack & Jacky's lijkt het ons een mooie uitdaging om samen de bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en deze te verbeteren waar nodig. Denk hierbij aan de marketing, werkprocessen en bedrijfssnelheid. Onze ambitie is om Jack & Jacky's uit te breiden in meerdere steden en daarvoor moet het fundament in Breda staan. Dit willen we samen met jou tot een succes brengen
Naar wie zijn wij op zoek?
Ervaring in de horeca is een pr. Belangrijke vaardigheden zijn het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal, oog voor detail, sociaal vaardig en servicegericht.
Wat biedt het bedrijf?
Bij Jack & Jacky's ben je onderdeel van een jong en gezellig team waarin iedereen gelijk wordt behandeld. Tijdens jouw dienst krijg je tijdens je pauze een lunch naar keuze. Denk hierbij aan een gezonde salade, een frisse smoothiebowl, een 100% volkoren sandwich of een verse juice. Wanneer je het naar je zin hebt en het leuk vindt om bij ons te komen werken is de kans zeker aanwezig voor een vaste aanstelling. Ook zijn er op de lange termijn doorgroeimogelijkheden omdat wij Jack & Jacky's willen vermenigvuldigen in meerdere steden. Hierdoor komen er in de toekomst meerdere functies bij met mooie uitdagingen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat