Legal, Insurance & HR Services Specialist

Manpower "Jouw Stage als Account Consultant bij Manpower: Verbind en Groei met Ons!"

Als stagiair Account Consultant bij Manpower krijg je een veelzijdig takenpakket waarin je verschillende aspecten van het vak leert kennen. Je werkzaamheden omvatten onder andere: > Actief benaderen van klanten en kandidaten: Je zoekt actief naar potentiële klanten en kandidaten en onderhoudt contact met hen. > Werven en selecteren van talent: Je helpt bij het opstellen en plaatsen van vacatures, voert sollicitatiegesprekken en selecteert de beste kandidaten voor onze klanten. > Onderhouden van relaties: Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met zowel klanten als kandidaten, waardoor je hun behoeften goed begrijpt en hierop kunt inspelen. > Creëren van oplossingen voor klanten/kandidaten: Je denkt mee over hun personeelsvraagstukken en biedt passende oplossingen aan. > Uitvoeren van administratieve taken: Je zorgt voor de correcte verwerking van gegevens, het bijhouden van bestanden en andere administratieve werkzaamheden die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit is wie jij bent: Proactief: Je pakt dingen snel op en wacht niet af. Resultaatgericht: Je streeft ernaar om goede resultaten te behalen. Communicatief sterk: Je hebt talent voor het leggen en onderhouden van contacten. Leergierig: Je staat open om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen. Je hoeft niet alles al te kunnen; wij helpen je graag om je vaardigheden te verbeteren. Sociaal en verbindend: Je hebt een talent voor het opbouwen en onderhouden van relaties. Zelfstandig en teamspeler: Je kunt goed zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken, maar je werkt ook graag samen en draagt bij aan een positieve teamdynamiek. Herken je jezelf hierin, of lijkt het je interessant, ook al ben je nog niet helemaal zeker? Reageer dan snel! Bel of app ons als je vragen hebt. We kijken ernaar uit om van je te horen en staan klaar om je te ondersteunen in je ontwikkeling!

Wat biedt het bedrijf?

- Leuk Team: Een gezellige en ondersteunende werkomgeving waar je je snel op je gemak voelt. - Groei en Ontwikkeling: We geven je de ruimte om nieuwe dingen te leren en je vaardigheden te verbeteren. - Stagevergoeding: Je ontvangt een stagevergoeding van €600 per maand. - Reiskostenvergoeding: Je krijgt 0,23 cent per kilometer voor je reiskosten. - Waardering voor Initiatief: Jouw ideeën en inbreng worden op prijs gesteld. - Toekomstige Kansen: Er zijn mogelijkheden voor doorgroei binnen Manpower.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder