Gespecialiseerd kok

Mastbosch Hotel Breda Wij staan open voor ontwikkeling!

Werkzaamheden Veelzijdigheid is de kracht van ons hotel en Grand café Heeren van Oranje. Gasten kunnen hier terecht voor a la carte lunches en diners maar ook voor een , High Tea, Walking Diner , lunch- of dinerbuffet, feestavond of borrel, BBQ of brunch, het kan allemaal. Dus jou creativiteit kun je overal in kwijt. Veel van onze gasten komen niet alleen voor de overnachting in ons hotel. Ze willen onze gerechten ook graag proeven. Gerechten die uit jouw handen komen, en die jij met zorg hebt bereid. Hier en daar weet jij de gerechten zelfs nog beter te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Kom jij onze keukenbrigade versterken? We zoeken een fijne collega met interesse in één á la carte keuken. Je bent een teamspeler, prettig in de omgang, stressbestendig en je bent collegiaal.

Wat biedt het bedrijf?

Je wordt onderdeel van een ambitieus familiebedrijf Flexibele werktijden. Werken op een historische locatie aan het Mastbos in Breda. Full time functie . (of in overleg) Salaris afhankelijk van functie en werkervaring. Gevarieerde en afwisselende diensten. Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Friends and family korting op een overnachting op onze hotelkamers (op basis van beschikbaarheid). Collectieve korting op je zorgverzekering (CZ, Menzis en Zilveren Kruis). Wil je leren kitesurfen? Bij ons krijg een korting op alle les pakketten van Loops and Barrels kitesurfschool. 8% vakantietoeslag

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder