Medewerker sport en recreatie

My Health Breda Stage Medewerker Sport en Recreatie: Ontwikkel je sociale en sportieve vaardigheden bij MyHealth Breda!

Ben jij enthousiast over sport en wil je bijdragen aan een gezonde levensstijl? MyHealth Breda zoekt een gemotiveerde Medewerker Sport en Recreatie om ons team te versterken in onze sociaal maatschappelijke sportschool! Als Medewerker Sport en Recreatie bij MyHealth Breda help je trainers bij sport- en bewegingsactiviteiten, je verwelkomt leden en ondersteunt hen tijdens hun workout en helpt bij het organiseren van sportieve evenementen. Daarnaast assisteer je bij de balie, waar je leden te woord staat en helpt met hun vragen. Je zorgt voor een gezellige, gastvrije sfeer en bouwt relaties op met de leden door te socialiseren en hen te motiveren. Je leert instructies te geven aan deelnemers en groepen te begeleiden. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je een positieve sfeer creƫert en klantgericht werkt. Tijdens je stage ontwikkel je vaardigheden in communicatie, organisatie en klantvriendelijkheid, die van onschatbare waarde zijn in de sport- en recreatiebranche.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een sociale en communicatieve student met een passie voor sport en gezondheid. Je bent een teamplayer en hebt interesse om praktijkervaring op te doen. Ervaring met sportactiviteiten is mooi meegenomen. Je bent servicegericht en kunt goed multitasken. Affiniteit met een gezonde levensstijl is belangrijk, net als de vaardigheid om anderen te inspireren en motiveren. Bij MyHealth Breda krijg je de kans om je sociale en sportieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij MyHealth Breda vind je een afwisselende en leerzame werkomgeving waar jouw passie voor sport en gezondheid centraal staat. Je krijgt de kans om samen te werken met een multidisciplinair team, instructies te geven aan deelnemers en deelnemers te begeleiden tijdens diverse sport- en bewegingsactiviteiten. Daarnaast draag je bij aan een positieve sfeer en een ondersteunende omgeving voor onze leden. Naast de sportieve activiteiten, help je ook bij de balie en zorg je voor een vriendelijke ontvangst en begeleiding van de leden. We bieden flexibele werktijden die goed te combineren zijn met je studie, en toegang tot onze sportfaciliteiten. Je krijgt de kans om je communicatieve, organisatorische en klantgerichte vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Ben jij de energieke en sociale teamspeler die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar info@myhealthbreda.nl en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe Medewerker Sport en Recreatie!

Wat ga je leren?

  • Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
  • Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen
  • P3-K1-W1 Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
  • P3-K1-W2 Begeleidt deelnemers
  • P3-K1-W3 Houdt toezicht
  • P3-K1-W4 Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten

lees verder