Manager / ondernemer horeca

PuiCk -PuiCk, in een klein team in het centrum van Breda veel verantwoordelijkheid krijgen en nemen

PuiCk is een klein bedrijf met een team van 15 medewerkers. Aangezien we per dagdeel met 3 tot 5 mensen staan. Is de stage afwisselend en zeer diverse. Je krijgt binnen dit team veel verantwoordelijkheid en kan dus in een korte tijd veel leren. Binnen PuiCk helpen we elkaar, dat betekend dus bijvoorbeeld dat we allemaal mogen afrekenen als we bij de kassa staan maar dat we ook met zijn alle de vaat bijhouden.

Naar wie zijn wij op zoek?

De leerling is gastgericht, kan wensen van de gast inschatten De leerling kan plannen, ziet werkzaamheden uit zichzelf De leerling kan en wil graag goed in teamverband werken. Zorgt ervoor dat hij minimaal 15 minuten vooraanvang omgekleed aanwezig is in de werkruimte. Hierdoor laat zij/hij zien dat zijn collega’s op hem kunnen bouwen. De leerling moet zowel de gast alsmede ook haar/zijn collega’s met respect behandelen. De leerling hoort goed te kunnen communiceren met zowel gast als zijn/haar collega’s. Door goede communicatie worden, door zowel aandachtig luisteren als bij onduidelijkheden door te vragen, misverstanden voorkomen. Leergierig, enthousiasme en doorzettingsvermogen Flexibel, bereid om de werken tijdens avonden en weekenden Zelfstandigheid en vooruitdenkend en anticiperen op problemen

Wat biedt het bedrijf?

Indien de samenwerking van beide kanten bevalt is het indien er plek is altijd de mogelijkheid om daarna in dienst te komen voor een bijbaan of vaste baan

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder