VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Renewi Nederland B.V. (Destra Data) Wij zoeken de enthousiaste, leergierige leerling die het leuk vind om de wereld van Recycling te leren kennen!

Je draait actief mee binnen onze processen Data en Products. Onze vertrouwelijke archief verwerking en het duurzaam bewerken en sorteren van een diversiteit aan producten. Wil jij van binnenuit leren hoe een recycle bedrijf opereert dan ben je van harte welkom bij Renewi Destra te Breda. Binnen ons proces leer je over materiaal stromen, wat er wel en niet recyclebaar is en hoe we de producten zo bewerken dat deze geschikt zijn om te recyclen. Kortom een dynamische omgeving om je eigen te ontwikkelen en kennis op te doen over de wereld van recycling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Beschik jij over de juiste werk ethiek en vind je het leuk om in een team te werken met verschillende persoonlijkheden en karakters? Met de juiste inzet en motivatie kun je leren hoe we producten uit elkaar halen in verschillende stromen en deze bewerken tot recyclebare materialen. Je dient in een team te kunnen werken maar ook solo taken te kunnen uitvoeren. De processen leer je gaande weg, het gaat vooral om plezier, collegialiteit en de juiste werkhouding.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een veilige, leuke werkomgeving waar je op je eigen tempo kunt leren en kennis kunt maken met de brede wereld van verwerking van afgedankte materialen.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder