Assistant Business Services

Skalar Analytical B.V. Stagiair(e) Management Assistent – Breda

Tijdens deze stage ondersteun je de Executive Assistant met haar werkzaamheden en voer je kleine projecten op het gebied van Officemanagement uit. Daarnaast hou jij je bezig met de taken rondom de receptie en ben je door jouw vlotheid en spontaniteit het aanspreekpunt voor jouw collega’s. Een aantal taken/projecten die jij tijdens jouw stage uit gaat voeren zijn: - Het up-to-date houden van systemin waar nu in wordt gewerkt; - Het aanmaken en updaten van archiveringssystemen; - Het in kaart brengen van de werkzaamheden van de verschillende afdelingen binnen Skalar; - Het zoeken van één aanbieder voor alle Skalar-vestigingen op verschillende gebieden; - Het verwelkomen van klanten; - Het organiseren van kleine gelegenheden, zoals de viering van jubilea; - Facilitaire werkzaamheden. Bij Skalar is geen dag hetzelfde!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? - Je volgt op dit moment een opleiding in de richting van Management Assistent/Office Management op mbo-/hbo-niveau (niveau 3, niveau 4 Associate degree of Bachelor) - Je weet van aanpakken en bent leergierig - Je bent sociaal, communicatief vaardig en representatief - Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift - Je bent beschikbaar voor een periode van 5 maanden (20 weken)

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een leerzame stageperiode met variërende werkzaamheden - Goede begeleiding - Een aantrekkelijke stagevergoeding - Ruimte voor het maken van je schoolopdrachten - Flexibele werktijden - Leuke collega’s - Een internationale bedrijfscultuur - Goede bereikbaarheid met OV en eigen vervoer - Elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
  • P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
  • P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit

lees verder