Marketing & Communication Specialist

Social Care Network B.V. Maak maatschappelijke impact bij Zorgzaam010 & NLvoorelkaar, grootste online doing good platform van Nederland!

Zorgzaam010 is het online platform voor vrijwilligerswerk van de Gemeente Rotterdam, gelinkt aan ons landelijke platform NLvoorelkaar. Elk kwartier wordt er een match gemaakt: om samen een kop koffie te gaan drinken, aan de slag te gaan als vrijwilliger bij een voedselbank of om een tuin op orde te maken van iemand die dat zelf niet meer kan. Zo'n 25.000 Rotterdammers schreven zich al in. Wij willen natuurlijk élke Rotterdammer laten ervaren dat helpen happy maakt. Taken: * Collega's ondersteunen bij alle communicatie-activiteiten (events, online en free publicity) * Content maken voor onze (online) kanalen * Interviews en verhalen schrijven * Beheer, drukken en verspreiden van PR materialen * Werkbezoeken bij maatschappelijke organisaties * Promotie van Zorgzaam010 tijdens bijeenkomsten en evenementen * Helpen bij de ontwikkeling van nieuwe plannen om nieuwe deelnemers te bereiken * Eigen ideeën en creativiteit wordt gewaardeerd en we passen je stage opdracht er graag op aan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent iemand die - Communicatief sterk is en makkelijk contact legt - Creatief, leergierig en daadkrachtig is - Zich thuis voelt in een dynamische omgeving - Kritische vragen durft te stellen - Het overzicht houdt, secuur werkt en weet van aanpakken - Sociale voelsprieten heeft of een passie voor doing good

Wat biedt het bedrijf?

Dit kun je van ons verwachten - Een uitdagende meewerkstage in een kleinschalige professionele sociale onderneming - Veel verantwoordelijkheid, waarbij je als stagiair(e) zo vrij wordt gelaten als je aankunt - Een plek waar jij ons ook wat mag leren, jouw mening doet ertoe - Een stagevergoeding en reiskostenvergoeding - Lunch op de dagen dat je op kantoor werkt - Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken - Een werkplek in het midden van het land, Breda. Goed bereikbaar met het OV. - Een informele werksfeer en een supergezellig team :)

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder