Gespecialiseerd kok

Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid (Zelfstandig werkend) Kok

Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid is een kleinschalig hotel dat in 2020 is geopend. Wij zoeken altijd gemotiveerde bbl leerlingen, om ons door de week maar ook in het weekend te versterken en hen de kneepjes van het vak te leren. De bezigheden bestaan uit het voorbereiden van gerechten maar ook 's avonds het diner te draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring in de horeca is geen vereiste, zolang je de wil en inzet hebt om een echte topper te worden. Flexibele instelling en 100 % stressbestendig. Je vindt het leuk om contact te maken met mensen; gasten en collega's, en communiceert makkelijk. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en neemt initiatief met betrekking tot werkzaamheden waarvan bekend is dat ze moeten gebeuren. Leergierig, ambitieus en het vermogen jezelf te ontwikkelen. Positief ingesteld en een goed gevoel voor humor.

Wat biedt het bedrijf?

Boutiquehotel & Brasserie de Heerlyckheid in Bredevoort staat bekend om zijn bijzondere interieur en persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als medewerkers het naar hun zin hebben. In een ongedwongen werkomgeving streven wij ernaar iedere dag weer een mooi product neer te zetten, waar gastgericht dienstverlening voorop staat. Doordat het team klein is, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling afgestemd op de interesses en mogelijkheden van de student.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder