Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Café-restaurant 't Vissershuis Ben jij die aanpakker waar we naar op zoek zijn?

Je leert een horecabedrijf ‘s morgens of te starten en ‘s avonds af te sluiten. Gastvrij te zijn naar gasten. Gasten ontvangen, met de kassa omgaan, samen te werken met collega’s. Je doet productkennis op over de gerechten, dranken en vooral wijn!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die niet bang is te praten tegen vreemden, ook al is het een taal die je niet gewend bent. Dus graag iemand met een vlotte babbel. Verder dien je er verzorgd uit te zien (haren gewassen, oren schoongemaakt, tanden gepoetst en schone nagels! ??) flexibel te zijn en makkelijk in de omgang. Je bent vriendelijk tegen onze gasten en tegen ons, je bent dienstbaar naar anderen toe.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuke werkplek met leuke collega’s (Wij vinden dat we leuk zijn??). Je doet kennis op van gerechten (vis vlees en schaaldieren), je leert over wijn en indien oud genoeg mag je ze nog proeven ook. Als het van jouw kant en de onze bevalt dan krijg je na de stage een contact aangeboden voor een vaste baan. Je mag evt cursussen volgen als je dat wilt.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder