Zelfstandig werkend kok

Spetters

In ons met 1 Michelinster bekroonde restaurant stellen we hoge eisen aan de kwaliteit van de gerechten. Een werkweek bestaat uit 4 of 4,5 dag in een jong gezellig team. We werken samen toe naar een verantwoordelijke functie binnen ons keukenteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een fijn voorkomen, gedreven en leergierig. Van lekker eten houden is een pré, we zoeken daarnaast een gezellig joviaal type, die in is voor een grapje op zijn tijd.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een fijne werksfeer met ruimte voor eigen inbreng, we werken met exclusieve producten en leggen de lat hoog. Samen met je leermeester mikken we op het hoogt haalbare, tevens zijn er doorgroeimogelijkheden. Naast Spetters hebben we nog enkele andere horecazaken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder