Mediavormgever

Now New Next Toffe Stage Food, Cosmetica & Packaging Design (media/grafisch vormgeving)

Now New Next is een dynamisch ontwerp bureau voor “the future in food, cosmetica & packaging”. Wij werken met een klein (6 vast) hecht team netwerkstijl (25 freelancers) aan innovatie vraagstukken rond voedselverpakkingen voor maar liefst 4 kanalen; Airline, Petrol, Retail en Foodservice. Duurzaamheid speelt hierbij een grote rol. Wij geloven in conceptontwikkeling waarbij design, zowel 2D en 3D een grote prioriteit heeft. Dit doen we door samen te werken met topontwerpers uit het vak, en ook intern. Wij zijn op zoek naar een student Grafische/Media vormgeving die een ondersteunende rol in ons grafisch ontwerp proces zal spelen. Denk hierbij aan het door vertalen en ontwerpen logo's, huisstijl elementen, lijnextensies, finaal maken van artworks in overleg met klanten, en het maken van design voorstellen voor kleinere projecten.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar iemand die zelfstartend is, creatief is en een kritische houding heeft. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent en zelfstandig en gestructureerd kan werken. - Opleiding Grafische/Media vormgeving, MBO niveau 4 - Goede kennis van de Nederlandse taal en eventueel ook de Engelse taal - Ervaring met grafische vormgeving en programma's is een must - Ervaring met verpakkings ontwerp is een pre - VMBO T of Havo als vooropleiding heeft de voorkeur - Je krijgt veel zelfstandigheid en we werken aan bijzondere projecten Leuk als je komt! leren kan bij ons als geen ander. See you in Brooklyn.

Wat biedt het bedrijf?

Now New Next bestaat uit een klein en hecht team. Naast hard werken is er ook genoeg tijd voor gezelligheid, bijvoorbeeld onder de gezamenlijke lunch of tijdens uitjes. We bieden de kans om als stagiaire, onder begeleiding van een professional, mee te werken aan opdrachten voor de leukste food bedrijven in Nederland. Dit alles doen we vanuit 'Het Wagenhuis' onze dynamische creatieve hub in het centrum van Breukelen. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, en mee te werken aan toffe nieuwe food en cosmetica concepten? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder