Vakexpert voeding, technologie en techniek

Schulp Vruchtensappen bv Meewerken aan het verbeteren van de voedselveiligheid!

Jij gaat aan de slag met de (voedsel)veiligheid. Wij werken volgens de norm van FSSC 22000 en willen dit nog meer optimaliseren. Daarbij kan jij ons ondersteunen, nieuwe ideeën aanbrengen, meehelpen met implementeren en veiligheid op de kaart zetten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt de opleiding op het gebeid van (voedsel)veiligheid; Je bent leergierig en nieuwsgierig; Je bent nauwkeurig, een pietje precies. Uiteraard krijg je bij ons de mogelijkheid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een klein familiebedrijf dat al sinds 1861 met fruit bezig is. Sinds zo'n 25 jaar maken wij vruchtensappen op een ambachtelijke manier met zorg voor natuur en de mens. Onze sappen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, dat geldt zeker ook voor onze voedselveiligheid! Je gaat werken bij een klein en hecht familiebedrijf met veel ontwikkelmogelijkheden. Uiteraard krijg je een stagevergoeding en een eventuele reiskostenvergoeding!

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedingsproductie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4 Controleert meetgegevens
  • Productieproces optimaliseren
  • P3-K1-W1 Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2 Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W3 Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6 Organiseert procesoptimalisatie

lees verder