Medewerker productietechniek

Technisch Bureau van Haaren B.V. Enthousiaste leerling allround metaalbewerker gezocht voor een klein metaalbewerkingsbedrijf in Breukelen.

Wij hebben op dit moment een stage plek voor een leerling allround metaalbewerker. Wij maken voornamelijk RVS producten volgens tekening. Je gaat het product volledig zelf maken, oftewel zagen, draaien/frezen (CNC en/of conventioneel) en indien nodig lassen. Wij werken met conventionele draai- en freesmachines maar hebben ook 2 CNC freesmachines en 1 CNC STYLE draaibank. Wij zijn een klein en gezellig bedrijf dichtbij het station van Breukelen. Op dit moment werken wij met 2 man. Je krijgt dan ook volledige aandacht en de lijnen zijn kort. In overleg bepalen we de dagen die je zou willen werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij ons is het teamgevoel belangrijk. Verder zien we graag dat je netjes kan werken en dat je van doorpakken houdt. Met de juiste werkhouding en motivatie kom je bij ons al een heel eind.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken binnen een hecht team en mocht de klik er zijn dan heb je zeker de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

lees verder