Manager / ondernemer horeca

Steak en Partyhouse André Dokter Leuke leerplek in het mooie Briltil

De student gaat helpen met het opstarten van het restaurant. Hierbij gebruiken wij een mice en place lijst voor om het makkelijk te maken voor de student. Als om 17:00 de eerste gasten komen gaat de student de gasten ontvangen, tafels bedienen of de gerechten meegeven uit de keuken. Hier wordt de student van te voren goed voor opgeleid. Ook gaat de student afsluitende werkzaamheden doen in het restaurant. Hier gebruiken wij een afsluit lijst voor. Specifiek wat de student gaat leren: - Dienblad lopen - 3 borden lopen - Verschillende koffie's maken - Wijn en bier kennis (met hierbij trainingen) - Werken met het kassasysteem - Werken met het reserveringssysteem - Afrekenen met de gasten - Snijtechnieken - voorbereiding mice en place - gerechten opmaken tijdens servies - werken in teamverband - vaardigheden sociale hygiëne - structuur en ordening

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en spontane student die zin heeft om te leren. Die een teamplayer is en gastvrij kan werken. Onze gasten komen voor een avond uit en deze gaan wij ze natuurlijk ook bezorgen. Hier hoort ook een goede communicatie bij met de rest van je collega's aan de voorkant, in de keuken of in de afwas Wij verwachten van de student dat hij/zij leergierig, enthousiast en flexibel is. Hierbij bereid om de avonden/weekenden/feestdagen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

- Vaste werktijden/dagen - Blouse en schort krijg je van ons - Kans op een toekomstige baan - Een ervaren team op alle vlakken - Jong en leergierig team - Veel gezelligheid - Veel ruimte om je zelf te ontwikkelen - Een werkplek waarbij het gaat om oprechte gastvrijheid

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder