Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Steak en Partyhouse André Dokter Leuke leerplek in het mooie Briltil

De student gaat helpen met het opstarten van het restaurant. Hierbij gebruiken wij een opstart lijst om het makkelijk te maken voor de student. Als om 17:00 de eerste gasten komen gaat de student de gasten ontvangen en/of tafels bedienen. Hier wordt de student van te voren goed voor opgeleid. Ook gaat de student afsluitende werkzaamheden doen in het restaurant. Hier gebruiken wij een afsluit lijst voor. Specifiek wat de student gaat leren: - Dienblad lopen - 3 borden lopen - Verschillende koffie's maken - Wijn en bier kennis (met hierbij trainingen) - Werken met het kassasysteem - Werken met het reserveringssysteem - Afrekenen met de gasten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en spontane student die zin heeft om te leren. Die een teamplayer is en gastvrij kan werken. Onze gasten komen voor een avond uit en deze gaan wij ze natuurlijk ook bezorgen. Hier hoort ook een goede communicatie bij met de rest van je collega's aan de voorkant, maar ook met je collega's van de keuken en de afwas. Wij verwachten van de student dat hij/zij leergierig, enthousiast en flexibel is. Hierbij bereid om de avonden/weekenden/feestdagen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

- Vaste werktijden/dagen - Blouse en schort krijg je van ons - Kans op een toekomstige baan - Een ervaren team op alle vlakken - Jong en leergierig team - Veel gezelligheid - Veel ruimte om je zelf te ontwikkelen - Een werkplek waarbij het gaat om oprechte gastvrijheid

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder