Patissier

Banketbakkerij Jolink Banketbakker/Patissier/Ijsbereiders/Chocolatier die puur vanuit de basis wil leren werken aan de lekkerste producten!

Bij banketbakkerij Jolink maken we het lekkerste banket en ijs, puur vanuit de basisgrondstoffen. Of het nu gaat om het maken van ons bakwerk, nat gebak, onze chocolade of ons ijs; wij houden er niet van om smaakstoffen aan onze producten toe te voegen. Je mag bij banketbakkerij Jolink mee lopen op alle verschillende afdelingen, dit gaat in overleg. We werken op modern ambachtelijke wijze in een team met circa 10 banketbakkers/ijsbereiders. In onze bakkerij in Brummen wordt alles gemaakt en 's ochtends naar onze winkels in Brummen, Zutphen, Doetinchem en Apeldoorn gereden. De bakkerij zit op circa 5 minuten lopen van het station. Ben jij enthousiast en klaar om jouw handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact met ons op! (Duur van de stage plaats in overleg)

Naar wie zijn wij op zoek?

Het belangrijkst vinden wij dat jij gemotiveerd bent, graag wil leren en wil bijdragen aan het team. Wil jij graag een nieuw product ontwikkelen? Dan krijg je hier de ruimte voor. Maar ook als je zelf de basis van het werken in een banketbakkerij wil leren kan je bij ons terecht. Het is wel belangrijk dat je zelf initiatief toont.

Wat biedt het bedrijf?

Wij willen onszelf altijd verbeteren en zeker niet stil blijven staan. Dat betekent dat er voortdurend aanpassingen (groot dan wel klein) worden gedaan in ons werk. Hoe we dat doen? Met een heel gezellig team van circa 10 banketbakkers/ijsbereiders, zowel ervaren krachten als jonge instromers. Jolink is een familie bedrijf en dat merk je aan alles. Wij zetten altijd in op de lange termijn. Doe je het goed bij ons en voel jij jezelf ook helemaal op jouw plek, dan is er absoluut kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder