Gespecialiseerd kok

Kasteel Engelenburg Een creatieve & fantasierijkende Gespecialiseerde Kok gezocht!

Wat ga je doen? Als stagiair in onze keuken krijg je de kans om alle aspecten van het keukenwerk te leren kennen. Je werkt mee aan de voorbereiding en bereiding van diverse en heerlijke gerechten en houdt de voorraad bij. Je krijgt te kans om creatief mee te denken over nieuwe en magische gerechten om onze gasten te betoveren. Samenwerken met ervaren chefs biedt je waardevolle kennis en vaardigheden voor je culinaire carrière. Deze stage geeft je praktische ervaring en inzicht in een bekroonde keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een gemotiveerde en creatieve stagiair die een actieve rol wil spelen in ons team. Klaar voor deze culinaire uitdaging?

Wat biedt het bedrijf?

Een stagevergoeding die je portemonnee én glimlach doet groeien. Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je proeftijd mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. Toegang tot onze Quirky medewerkers-app, My Q, met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, leren en ontwikkelen binnen Hotel Haarhuis. We are Q voordelen: korting bij Hotel Haarhuis maar ook bij alle overige locaties binnen Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com. My Q Shop: je spaart eenvoudig voor de leukste cadeaus en gadgets waarbij je veel keuzevrijheid hebt! Hiervoor krijg je op vaste momenten in het jaar punten toegekend. Bijvoorbeeld op je verjaardag en met kerst! Volop kansen. Heb jij de Q-factor? Misschien begin jij dan in de toekomst wel een carrière bij Q Hospitality Group.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder