Marketing & Communication Specialist

Badkamerxxl B.V. Marketing Stagiair voor onze online showroom. Werken in een jong team met volop ruimte voor eigen initiatief.

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van de webshops en in de marketing daar achter? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkt mee in het marketingteam van onze webshops. Je ondersteunt bij het creëren en publiceren van marketingcampagnes. Je hebt een basiskennis van SEO of bent bereid dit snel op te pakken. Je schrijft teksten voor onze webshops en vindt het leuk om blogs te schrijven over onze producten. Heb je ervaring in videobewerking? Ook hier liggen kansen om dit op te pakken! Werkzaamheden: Schrijven van teksten voor onze webshops Schrijven van blogs over onze producten Schijven van teksten voor onze nieuwste producten Meedenken en ondersteunen in marketingcampagnes Meedenken over marketingconcepten Op zoek naar een andere stageperiode? De periode voor de stage is een indicatie en is bespreekbaar.

Naar wie zijn wij op zoek?

Functie-eisen - Je volgt een MBO opleiding richting marketing of communicatie - Je bent 3e of 4e jaars student - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift - Je hebt affiniteit met e-commerce - Je bent creatief en zelfstandig - Ervaring met photoshop en videobewerking is mooi meegenomen

Wat biedt het bedrijf?

- We hebben webshops met een uitstekende reputatie in de markt. - We zijn thuis in sanitair & radiatoren. - We werken met een jong, enthousiast en gemotiveerd team - Informele werksfeer, professionele werkwijze We werken met een jong team! Tussen de middag wordt er met je mede collega's en mede stagiairs gezamenlijk geluncht. Na een potje darts, poolen of tafelvoetbal ga je weer vol energie aan de slag. Er is in ons bedrijf veel ruimte voor eigen initiatief. Zelfstandigheid daarin wordt gewaardeerd. Kom jij bij ons stage lopen? Wie weet spelen we dan binnenkort wel met jou een potje darts! Ben je op zoek naar een stageplaats, maar valt dit in een andere periode dan aangegeven? Geen probleem. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder