Warme Bakker Klaas Hartog Enthousiaste brood en/of banketbakker gezocht !
De student gaat samen met een team van ervaren medewerkers aan de slag in onze nieuwe bakkerij. Deze bestaat uit 3 afdelingen namelijk: Brood, Nat Banket (gebak, taarten etc.) en droog banket (voornamelijk stukswerk, cake en Spakenburgse Specialiteiten). Aan de hand van jouw interesses en in overleg met de leerling plaatsen we jou in een afdeling waar jij het meest tot je recht komt. Samen met onze specialisten gaan we jou de fijne kneepjes van het vak leren. En laten we je graag kennis maken ons prachtige ambacht
Naar wie zijn wij op zoek?
De student hoeft geen ervaring te hebben in een bakkerij. Wel vinden wij het belangrijk dat er een gezonde interesse en liefde voor het vak is. wij zijn wij een klein team en we het belangrijk dat een leerling sociaal goed mee kan komen met de rest van ons team.
Wat biedt het bedrijf?
- werktijden in overleg - werken in een gloednieuwe bakkerij - ervaren bakkers om het vak te leren - leuke uitjes met personeel - salaris conform cao en prestaties
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan