Boutique Hotel Ter Zand
Als management trainee ben jij de rechter hand van de Operations Manager. In deze functie ben jij de oren en ogen van de Operations Manager en help je hem bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Het is jou taak om ervoor te zorgen dat het hotel er piekfijn bijstaat en knelpunten in de afdelingen herkend en ondersteund. Ben jij klaar voor een diverse stage en kennis te maken met alle afdelingen en aspecten van het hotel? En ben jij niet bang om verantwoordelijkheid te pakken? Dan is dit wat voor jou! Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer? - Passie voor de hotellerie - Uitgebreide interesse in alle aspecten van een hotel - Verantwoordelijkheidsgevoel - Oog voor detail - Drive om te leren
Naar wie zijn wij op zoek?
- Passie voor de hotellerie - Uitgebreide interesse in alle aspecten van een hotel - Verantwoordelijkheidsgevoel - Oog voor detail - Drive om te leren
Wat ga je leren?
- Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
- Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2 Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3 Beheert financiën
- P2-K1-W4 Stemt af met het management
- Geeft leiding
- P2-K2-W1 Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3 Voert gesprekken met medewerkers