Leidinggevende keuken

Grand Hotel Ter Duin Leerling kok aan het mooie strand van Zeeland

Leerling kok Ben jij een ambitieuze leerling die een opleiding volgt op MBO niveau 2 of 3 en kook jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? De baan In de functie van leerling kok leer je zelfstandig werken. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit voorbereidingswerkzaamheden, het bereiden van gerechten, het schoonmaken van werkruimtes en gereedschappen. Tevens ondersteun je de Chef en de koks waar nodig in de dagelijkse werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Ben jij een ambitieuze leerling die een opleiding volgt op MBO niveau 2 of 3 en kook jij met passie en vakmanschap? Heb jij ambities en wil je deze bij ons werkelijkheid laten worden? Pak jij deze unieke kans met beide handen aan? Aanvullende kenmerken die ons aanspreken: - Een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid - Interesse in koken en voedsel - Goede vaardigheden omtrent samenwerken / werken in teamverband

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij bieden een aantrekkelijk salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de Hotels by Sheetz. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder