Manager / ondernemer horeca

Grand Hotel Ter Duin Stagiair Receptie aan het mooie strand van Zeeland

Stagiair Receptionist De receptie is het hart van het hotel, hier gebeurt het! Houd je van een dynamische werkomgeving en vind je het fijn om het gasten naar de zin te maken? Dan is de vacature voor stagiair Receptionist / Front Office bij Grand Hotel ter Duin echt iets voor jou! De baan Gasten welkom heten, inchecken, uitchecken, wake-up calls verzorgen, leuke tips geven over de omgeving, reserveringen aannemen en verwerken, een luisterend oor bieden… Bij deze vacature voor stagiair Receptionist(e) weet je één ding zeker: geen dag is het hetzelfde. Als stagiair Receptionist ben je altijd goedgemutst en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Of het nou om de Raad van Bestuur van een groot bedrijf gaat of de gasten van een 25-jarig huwelijksfeest… je tovert een glimlach op ieders gezicht. Als de gasten een fantastisch verblijf hebben gehad, is jouw dag goed!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Houd je van een dynamische werkomgeving en vind je het fijn om het gasten naar de zin te maken? Dan is de vacature voor stagiair Receptionist / Front Office bij Grand Hotel ter Duin echt iets voor jou! Aanvullende kenmerken die ons aanspreken: - Een gastvrije en service gerichte persoonlijkheid - De intrinsieke behoefte om voor gasten een onvergetelijk verblijf te verzorgen - Ondernemende geest, praktische instelling en veerkrachtig van aard - Goede communicatieve vaardigheden

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de Hotels by Sheetz. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder