Haarstylist heer

Kapsones "Vacature: Stagiair Barbier - Ontwikkel Je Talent in Onze Traditionele Barbershop!"

Als stagiair bij onze barbershop krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen onder begeleiding van professionals in het vak. Je zult leren hoe je niet alleen de perfecte knipbeurt kunt geven, maar ook hoe je baarden kunt verzorgen, traditionele scheertechnieken kunt toepassen. We geloven sterk in een leeromgeving waarin elke stagiair wordt aangemoedigd om vragen te stellen, actief deel te nemen en te streven naar verbetering. Je zult betrokken worden bij alle aspecten van het runnen van een barbershop, van klantenservice tot het bijhouden van voorraden en het behouden van een schone en georganiseerde werkruimte. De volgende leer aspecten zullen behandeld worden: Ontvangen van klanten en het bieden van een gastvrije sfeer. Adviseren van klanten over geschikte haar- en baardstijlen, rekening houdend met gezichtsvorm. Adviseren van geschikte producten voor haar- en baardverzorging. Reinigen van het haar voorafgaand van de knipbeurt. Bepalen en adviseren van geschikte kapsels

Naar wie zijn wij op zoek?

Als barbier zijn er verschillende vaardigheden en eigenschappen die we zoeken in een stagiair om succesvol te zijn in ons team. Hier zijn enkele belangrijke vaardigheden waar we waarde aan hechten: Communicatieve vaardigheden: We zoeken een stagiair die goed kan communiceren met klanten. Ook is het belangrijk om duidelijk te kunnen communiceren met collega's en instructies goed te kunnen opvolgen. Klantenservice: Een goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. We zoeken een stagiair die vriendelijk, attent en professioneel is in de omgang met klanten, en die in staat is om een positieve ervaring te bieden. Creativiteit: We zoeken een stagiair die in staat is om nieuwe haar- en baardstijlen te creëren. Passie voor het vak: Ten slotte is een passie voor het herenvakmanschap en de bereidheid om te leren en te groeien essentieel. We zoeken een stagiair die enthousiast is over het vak en die gemotiveerd is om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Hands-on ervaring: Je krijgt de kans om onder begeleiding van professionals in het vak praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen in een echte werkomgeving. Leerzame omgeving: Onze barbershop is een plek waar je kunt leren en groeien. We bieden een stimulerende omgeving waarin je wordt aangemoedigd om vragen te stellen. Persoonlijke begeleiding: Je zult worden begeleid door professionals die je zullen helpen bij het verbeteren van je technische vaardigheden, het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een professionele houding. Diversiteit aan klanten: Onze barbershop bedient een diverse klantenkring, waardoor je de kans krijgt om te werken met verschillende haartypes. Dit zal je helpen om je aan te passen aan verschillende situaties en je klantenservicevaardigheden te verbeteren. Mogelijkheden voor groei: Als stagiair bij onze barbiershop krijg je de kans om door te groeien en je carrière voort te zetten in het herenvakmanschap.

Wat ga je leren?

  • Haarbehandeling voorbereiden en afronden
  • B1-K1-W1 Ontvangt klant
  • B1-K1-W2 Stelt DAB-plan op en vast
  • B1-K1-W3 Rondt haarbehandeling af
  • Basis haarbehandeling uitvoeren
  • B1-K2-W1 Verzorgt het haar en de hoofdhuid
  • B1-K2-W2 Knipt het haar
  • B1-K2-W3 Kleurt en ontkleurt het haar
  • B1-K2-W4 Föhnt het haar van een dame
  • Specialistische haarbehandeling bij heer uitvoeren
  • P3-K1-W1 Knipt en snijdt het haar van een gedekt model
  • P3-K1-W2 Knipt en stylet het haar van een kort model
  • P3-K1-W3 Föhnt het haar van een gedekt model
  • P3-K1-W4 Knipt/trimt baard en snor
  • P3-K1-W5 Scheert en masseert de huid

lees verder