Office & Management Support Specialist

Anderson Concepting Wil jij werken als Office & Managementsupport medewerker in de luxe badplaats Cadzand? Wil je werken leren in een team met superveel ervaring? Kom dan stage lopen bij Anderson Concepting!

Anderson Concepting werkt voor diverse opdrachtgevers. Bijvoorbeeld de ondernemersvereniging van Cadzand. Tijdens je stage voer je hier diverse management support werkzaamheden uit voor hun secretariaat. Een aantal keer woon je een bestuursvergadering bij. Je maakt de agenda en schrijf de notulen. Je stagebegeleider helpt je hierbij. Ook help je bij de zakelijke communicatie met leden van de ondernemersvereniging. Als er wijzigingen zijn voer je deze door in de ledenadminstratie. Als er informatie op de website ontbreekt of onduidelijk is vul je die aan. Je helpt mee om de ledenvergadering te organiseren. Een ander bedrijf waar Anderson Concepting voor werkt is verhuurkantoor Villa Mer. Tijdens je stage voer jij daarom ook office & managementsupport werkzaamheden uit voor Villa Mer. Je helpt bij het maken van eenvoudige begrotingen. Facturen die binnenkomen controleer je en stuur je door naar de administratie. Ook zorg je voor het voorraadbeheer van Villa Mer. En je handelt emails af.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je wordt er blij van om te werken als middelpunt van de organisatie. Je merkt dat jouw collega's tevreden zijn over jouw werk omdat je echt bijdraagt aan een goed georganiseerd bedrijf. Als er vragen aan jou gesteld worden vind je het niet erg om het gesprek aan te gaan. Als je het antwoord niet weet zeg je dat gewoon en bespreek je de vraag met je stagebegeleider. Je geeft gevraagd en soms ook ongevraagd je mening. En je probeert daarbij ook uit te leggen waarom je vindt wat je vindt. Als iets af moet maak je het af. Als je planning niet goed was zie je dat als een leermoment en probeer je de volgende keer je planning beter te maken. Je vindt het leuk om samen te werken en je vindt het ook prima om af en toe even alleen te moeten werken. Je streeft ernaar om foutloos te werken en als je dan toch een fout maakt herstel je die. Jouw beheersing van de Nederlandse taal is goed. Als je een beetje Duits kunt is dat mooi meegenomen (maar geen vereiste!). Van hard werken krijg je energie.

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt in een klein team en daardoor is werkdag soms best veelzijdig. Ook kom je in contact met heel veel klanten en opdrachtgevers. Handig voor als je straks een baan zoekt! Bovendien leer je ook zo veel over andere bedrijven. Het kantoor van Anderson Concepting ligt vlakbij het strand. Naar buiten gaan in de pauze vinden wij daarom een goed idee! Vind je het gezellig om samen te lunchen of na werktijd eens keertje iets te gaan drinken? Mooi zo, wij ook. Wij, de mensen van Anderson Concepting hebben tientallen jaren ervaring met marketing communicatie. Wij vinden het erg leuk om je veel te leren en om je te helpen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder