Meewerkend horeca ondernemer

Hotel de Blanke Top Servicetalent Gezocht. Stage leerplaats in een luxe hotelomgeving.

Wil je je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen en serveer jij ieder gerecht met een lach als bijgerecht? Dan kan jij weleens de nieuwe stagiaire in ons bedieningsteam worden van Restaurant Le Sommet of Bar Brasserie Henritette. In deze stageperiode werk je onder de verantwoordelijkheid van de maître d’hôtel en zorg je voor de mise en place, de bediening, het afruimen en afrekenen van tafels. Daarnaast zorg je dat het hoge serviceniveau van het hotel ten alle tijden gewaarborgd wordt. Werken bij Hotel de Blanke Top betekend is toffe baan in de horeca dat perfect gecombineerd kan worden met een druk en gezellig sociaal leven.

Naar wie zijn wij op zoek?

gedreven en gepassioneerd in hospitality.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

Video Link

lees verder