Hotel Noordzee Gastheer/-vrouw met passie!
Vind jij het leuk om mensen gelukkig te maken? Wij ook! Bij ons staan gastvrijheid en collegialiteit hoog in het vaandel en tijdens jouw stage ontdek je de waarde daarvan. Je leert samenwerken in een team en ontdekt alle taken en verantwoordelijkheden die horen bij de barwerkzaamheden, alles omtrent serveren en debarrasseren, gastencontact onderhouden, organisatie van ons restaurantgedeelte, maken van bestellingen, plannen van personeel. Het restaurant en het terras ziet er altijd perfect uit. Jouw vak- en productkennis is dusdanig dat de beleving van de gast optimaal is. Jij vindt het een uitdaging om met verse, gezonde en authentieke producten te werken.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het is de essentie van je taak om de gasten een fantastische tijd bezorgen! Jij legt gasten écht in de watten. Een goede communicatie met de gast is essentieel, je kunt ook goed luisteren. Jij bent sociaal vaardig, een teamplayer en pro-actief. Goede kennis van de Nederlandse of Engelse taal is een vereiste, eventueel spreek je een woordje Duits.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een afwisselende, leuke stageplaats in een gezellig en familiair team. De bediening is een team van ongeveer 6 tot 10 collega’s, die als een geoliede machine met elkaar samenwerken. We zijn er voor elkaar en helpen elkaar wanneer het nodig is. Bedrijfskleding en maaltijden tijdens het werk verzorgen wij voor jou.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers