IJssalon-Petit-Restaurant-Brasil "Gastvrij, leergierig en klaar voor de horeca? Solliciteer nu!"
Student komt te werken in supergezellige omgeving, alle voorkomende werkzaamheden m.b.t. de erkende opleidingen worden hier gedaan; Taken en leeractiviteiten: Tijdens de opleiding leren studenten onder andere: ? Gasten ontvangen en bedienen ? Bestellingen opnemen en serveren ? Advies geven over eten en drinken (bijv. wijn-spijscombinaties) ? Kassawerkzaamheden en afrekeningen doen ? Tafels indekken en opruimen ? Samenwerken met keuken en barpersoneel ? Klantvriendelijkheid en gastvrijheid toepassen ? Eventueel leidinggeven (bij de niveau 3 opleiding: Zelfstandig Werkend Gastheer/-vrouw)
Naar wie zijn wij op zoek?
we zoeken een enthousiaste en gastvrije student die een opleiding volgt tot Gastheer/-vrouw of Zelfstandig Werkend Gastheer/-vrouw en graag werkervaring wil opdoen in de praktijk. m.a.w.: ?? Iemand die vriendelijk en gastvrij is ?? Leergierig en gemotiveerd om in de horeca te werken ?? Representatief en communicatief sterk ?? Flexibel inzetbaar (avonden, weekenden mogelijk) ?? Kan goed samenwerken in een team ?? Werkt nauwkeurig en klantgericht ?? Heeft bij voorkeur al enige ervaring, maar dit is geen must
Wat biedt het bedrijf?
? Een leerzame en afwisselende werkplek – Je doet praktijkervaring op in een gezellig en professioneel team. ? Goede begeleiding – Ervaren collega’s en een leermeester helpen je om het beste uit jezelf te halen. ? Doorgroeimogelijkheden – De kans om na je opleiding door te groeien binnen de horeca. ? Flexibele werktijden – Werken in de avonden en weekenden mogelijk, passend bij je opleiding. ? Een passend salaris – Conform de horeca-CAO en jouw opleidingsniveau. ? Een werkomgeving waar gastvrijheid en teamwork centraal staan – Werken met passie en plezier!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op