Industrieel lakverwerker

Brand Energy & Service B.V. (Hoofdkantoor) Leer-/werk traject Industrieel Lakverwerker @ BRAND!

Ga jij aan de slag op de grootste petrochemische plant van Europa? Voor onze klantlocatie op Shell Pernis zijn we op zoek naar een enthousiaste BBL leerling Industriƫle Lakverwerker! Tijdens het leer-/werktraject tot Industrieel Lakverwerker werk je gemiddeld 4 dagen per week mee en word je begeleid door een ervaren Voorman Conservering. Deze ervaren collega leert je alle ins and outs van het vak. Tijdens het werken op locatie krijg je de gelegenheid om je opgedane kennis in de praktijk te brengen. In de rol als Industriƫle Lakverwerker werk je in teamverband. Jij gaat aan de slag op basis van werkopdrachten en instructies die je ontvangt van de voorman. Je gaat hoofdzakelijk werken aan grote projecten en objecten in de buitenlucht, machines, vaten, leidingen, constructie en natuurlijk ook grote (olie)opslagtanks. Volgens duidelijke werkinstructies en -methoden zal je voorbehandelingen en conserveringswerkzaamheden uitvoeren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg jij de opleiding industrieel lakverwerker of ben je van plan de opleiding te volgen en ben je op zoek naar een leerbedrijf? Dan vragen wij je om direct te reageren!

Wat biedt het bedrijf?

BRAND biedt jou een prettige, no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. We vinden jouw begeleiding zeer belangrijk en daarom zorgen we tijdens jouw stage periode voor een vaste stagebegeleider. Een leuke leerplek; Een passende salaris; Doorgroeimogelijkheden; Uitzicht op een vast dienstverband; Je komt te werken in een leuk en hecht team; Eigen verantwoordelijkheid.

Wat ga je leren?

  • Voert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt oppervlaktebehandelingswerkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Brengt lak-, verf- en/of (poeder)coatingsystemen aan
  • B1-K1-W4 Voert opruimwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Levert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder