Mediavormgever

The Brand Lab B.V. Grafisch Vormgever Stage - Snelgroeiend Europees E-Commerce Brand - Jong & Enthousiast Team

Meewerken in het marketing team van een snel groeiende Europese e-commerce scale-up? Dit is je kans! Bij Voomy houden we ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en vermarkten van producten waarmee we het leven van klanten opladen: ‘We Charge Your Life’. Dit doen we met innovatieve producten als stekkerdozen, reisstekkers, powerbanks en meer. Een heel belangrijk onderdeel hiervan is een juiste content strategie, waar we elke dag druk mee bezig zijn en waarin jij kan ondersteunen. De stage zal bestaan uit de volgende werkzaamheden: - Grafisch design voor de listings, website, mailings en brochures; - Foto- en videobewerking; - Productvideo’s; - (Product)fotografie; - Product renders; - Een ‘WOW’ verpakking creëren; - De verwachtingen van de klant overtreffen.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Passie voor grafisch vormgeving van producten; - Een fulltime stage waarin je Voomy kan versterken; - Een enthousiaste, creatieve en gedreven collega die zich verantwoordelijk opstelt; - Uitstekende beheersing van Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign); - (Ervaring met render-software, zoals bijvoorbeeld Keyshot).

Wat biedt het bedrijf?

- We houden van hard werken, maar ook van lekker genieten. Weekendje weg of een mooie vakantie gepland? Geen probleem! - We zorgen ervoor dat je nooit meer met een lege maag op kantoor zit. Wij verzorgen de lunch. Behalve op vrijdag, elke week verzorgt een ander teamlid de lunch. We hopen dat je een beetje kan koken; - Een verantwoordelijke stage binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Elke week heeft wel een nieuwe uitdaging. Je zal veel werken achter je laptop; - Ruimte voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. - Een gezellig en leuk team met allerlei activiteiten gedurende het jaar. We leren je pas echt kennen in de escape-room of in een ijsbad op de Veluwe; - In de winter een paar dagen vanaf een zonnige locatie werken? Geen probleem. Mogen wij mee? ;) - Een stage met veel mogelijkheden; - Stagevergoeding. Ben jij enthousiast? Stuur een mailtje met je motivatie en portfolio naar tim@voomy.nl. Verras ons en tot snel!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder