Hotel Het Oude Raadhuis Wij zijn opzoek naar een zelfstandige topper voor ons kleinschalige hotel!
Hotel het Oude Raadhuis is een kleinschalig boutique hotel met negen kamers. In ons hotel zal je het ontbijt gaan draaien, achter de bar staan bij een bruiloft, hapjes maken bij een borrel en nog veel meer. Bij ons hotel ligt de nadruk niet op een specifiek iets, maar werken we als een hecht team waarbij je de General manager zult helpen bij taken en projecten. Vanwege de grootte van ons hotel krijg je snel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het hotel leent zich voor overnachtingen met een lokaal en seizoensgebonden ontbijt en is tevens een prachtige evenementen locatie/ trouwlocatie. Wij werken met een klein team waardoor alle aspecten van het runnen van een hotel aan bod komen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een enthousiaste, gastvrije, zelf ondernemende en gemotiveerde aanvulling voor ons prachtige hotel.
Wat biedt het bedrijf?
Hotel het oude Raadhuis is te vinden in het centrum van Castricum en dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij beschikken over 9 kamers, waarvan 1 suite. In deze suite worden ook wel eens bruiloften en vergaderingen georganiseerd. In jou zoeken we iemand die gastvrij is en houd van kwaliteit leveren.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf