Sport- en bewegingsleider

RCN de Flaasbloem Hallo Recreatietopper! Wij hebben dé stageplaats voor jou!

Tijdens een stage in de recreatie vermaak je al onze vakantiegasten, jong én oud. Het ene moment zorg je dat kinderen tijdens de knutselclub met een grote lach hun dag beginnen en het andere moment combineer je sporten en werken tijdens toernooien, spellen of shows. Jij bepaalt zelf mee op wat voor soort activiteiten jouw focus komt te liggen. Daarnaast bedenk jij samen met jouw team het recreatieprogramma voor het park, enthousiasmeert gasten om deel te nemen aan activiteiten én voert de activiteiten uit. Eigenlijk ben je dus choreograaf, entertainer, verkoopmedewerker, instructeur én coach ineen! Het allerbelangrijkst tijdens jouw stage is natuurlijk dat jij leert wat je moet leren tijdens je stage én dat je daarmee bijdraagt aan een geweldige vakantie voor de gasten! Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen het recreatieteam? Kijk dan op de website www.werkenbijrcn.nl.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij? Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze stage/baan hoort. Jij: - bent minimaal 16 jaar - hebt ervaring in de animatie óf wilt deze ervaring bij RCN op doen - bent een enthousiaste en gemotiveerde gangmaker - bent representatief en gastvrij - bent sportief en/of creatief - bent goed in de omgang met kinderen en hun ouders - volgt een relevante opleiding - vindt het leuk om onder andere stage te lopen in weekenden en vakantieperiodes. Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen het recreatieteam van RCN Vakantiepark de Flaasbloem? Kijk dan op de website www.werkenbijrcn.nl.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende top-stage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega's op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag wordt er iedere avond een verse maaltijd voor je bereid. Een stagevergoeding van €525,- per maand op basis van 38 uur per week en tegemoetkoming in de reiskosten. De start en de duur van je stage gaat in overleg met de leidinggevende van het recreatieteam. Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen het recreatieteam? Kijk dan op de website www.werkenbijrcn.nl.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder