Vakman-ondernemer

Eetwinkel het Boothuys

In dit nieuwe bedrijf op een prachtige locatie, is elke dag anders! Gasten komen naar ons toe om te lunchen, borrelen en dineren. In het restaurantgedeelte bieden we plaats voor 65 gasten en daarnaast hebben we een groot terras aan het water. Je bent werkzaam als assistent manager en loopt mee met de bedrijfsleider. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse gang van zaken en zijn jullie eindverantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. Jullie zijn samen het aanspreekpunt voor zowel gasten als voor alle medewerkers. Daarnaast dragen jullie ook zorg voor de inkoop en voorraadbeheer van het restaurantgedeelte. Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers hoort ook tot jullie werkzaamheden, net als het maken van de werkroosters. Kortom, jij bent het gezicht van deze zaak en zorgt ervoor dat gasten hier een geweldige tijd hebben!

Wat ga je leren?

  • Start en/of innoveert een onderneming
  • B1-K1-W1 Bepaalt het (toekomst)beeld van de onderneming
  • B1-K1-W2 Maakt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W3 Regelt het financiële gedeelte (van het opstarten) van de onderneming
  • B1-K1-W4 Bereidt de start van de onderneming voor (nieuwe onderneming, overname of innovatie)
  • B1-K1-W5 Maakt exploitatie- en liquiditeitsbudgetten
  • B1-K1-W6 Koopt in voor de onderneming
  • Geeft leiding aan een onderneming
  • B1-K2-W1 Bewaakt, registreert en verantwoordt de financiële situatie
  • B1-K2-W2 Presenteert en promoot de onderneming
  • B1-K2-W3 Verwerft opdrachten/bindt klanten
  • B1-K2-W4 Begeleidt, instrueert en informeert medewerkers

lees verder