Eetwinkel het Boothuys
In dit nieuwe bedrijf op een prachtige locatie, is elke dag anders! Gasten komen naar ons toe om te lunchen, borrelen en dineren. In het restaurantgedeelte bieden we plaats voor 65 gasten en daarnaast hebben we een groot terras aan het water. Je bent werkzaam als assistent manager en loopt mee met de bedrijfsleider. Samen zorgen jullie voor de dagelijkse gang van zaken en zijn jullie eindverantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. Jullie zijn samen het aanspreekpunt voor zowel gasten als voor alle medewerkers. Daarnaast dragen jullie ook zorg voor de inkoop en voorraadbeheer van het restaurantgedeelte. Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers hoort ook tot jullie werkzaamheden, net als het maken van de werkroosters. Kortom, jij bent het gezicht van deze zaak en zorgt ervoor dat gasten hier een geweldige tijd hebben!
Wat ga je leren?
- Geeft invulling aan een businessmodel
- B1-K1-W1 Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
- B1-K1-W2 Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K1-W3 Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
- B1-K1-W4 Schrijft een businessplan
- Voert operationele processen in een onderneming uit
- B1-K2-W1 Bouwt een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W2 Koopt producten en/of diensten
- B1-K2-W3 Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K2-W4 Verkoopt producten en/of verleent diensten