Industrieel lakverwerker

MultiDesk Productie B.V. Kom stagelopen in onze spuiterij / professionele houtproductie-omgeving!

Je gaat bij ons in de praktijk brengen wat je leert en met de juiste inzet kun je je verder ontwikkelen binnen onze organisatie. Uiteraard word je begeleid door onze eigen praktijkopleider(s) en ben je volledig lid van ons productieteam. De afwisselende werkzaamheden om onze producten van A-Z te bewerken zijn: - Het op de juiste manier schuren en gereedmaken van onze producten voor het spuiten; - Het spuitklaar maken van producten door ze op deskundige wijze uit te blokken; - Het aanmaken van (lak)verf en het zelfstandig uitvoeren van het spuitwerk; - Het, in een spuitcabine, op een juiste wijze aanbrengen van de gewenste grondlagen en / of laksoorten (egaal, goed dekkend); - Diverse andere productiewerkzaamheden. Uiteraard passen we het stageprogramma aan op de eisen/wensen van school en van jou! Zie voor productiefilmpjes ook onze website www.vandrenth.com !

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een aanpakker en pro actief. Tevens beschik je over de juiste dosis doorzettingsvermogen? Ook vind je het leuk om in teamverband te werken en kun je ook goed zelfstandig werken. Jouw mate van inzet bepaalt voor een groot gedeelte de werkzaamheden die je kan gaan doen!

Wat biedt het bedrijf?

Een lakverwerker kan zich steeds verder gaan specialiseren in bijv. 100% foutloos hoogglans spuiten, polijsten van onze geluidsboxen etc. Ben jij die pro actieve student met het juiste dosis doorzettingsvermogen? Wil je werken, leren en jezelf ontwikkelen in een industriƫle productieomgeving en jezelf ontwikkelen tot zelfstandig industrieel lakverwerker? Weet in ieder geval dat we waar we sinds september 2020 ook werken met een spuitrobot (2,5D en 5-assig) en dat we continu investeren in moderne machines en ontwikkeling van onze medewerkers.

Wat ga je leren?

  • Voert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Bereidt oppervlaktebehandelingswerkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3 Brengt lak-, verf- en/of (poeder)coatingsystemen aan
  • B1-K1-W4 Voert opruimwerkzaamheden uit
  • B1-K1-W5 Levert oppervlaktebehandelingswerkzaamheden op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder