Allround medewerker IT systems and devices

Rademaker B.V. Werkplekbeheerder

Je houdt je gedurende jouw stage bezig met het inrichten en onderhouden van geautomatiseerde werkplekken en het bieden van 1e en 2e lijns gebruikersondersteuning over inzet en installatie van alle kantoorautomatiseringssystemen en randapparatuur binnen Rademaker. Dit doe je door middel van aanname, registratie, (laten) oplossen en afhandelen van tickets met behulp van de servicedesk applicatie. Ook ga je aan de slag met het analyseren, opvolgen, monitoren en (structureel) oplossen van (ver)storingen aan kantoorautomatiseringssystemen en randapparatuur. Hierbij zorg je ervoor dat de gemiddelde oplos- en afhandeltijd zoveel mogelijk wordt beperkt. Daarnaast registreer en documenteer je op de juiste manier (ver)storingen en de bijbehorende oplossingen, zodat herhaalde (ver)storingen worden voorkomen. Oftewel, jouw collega's binnen Rademaker kunnen bij jou terecht met vragen en problemen. Omdat wij ook internationale kantoren hebben, zal je daarnaast je Engels kunnen oefenen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het vooral belangrijk dat je van nature graag op een klantgerichte manier te werk gaat, ook als de klant in jouw geval je collega is. Jij communiceert duidelijk en op een prettige manier, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Je kan goed omgaan met tijdsdruk en kan werken volgens kwaliteitscriteria en procedures. Naast het het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen nodigen we je ook uit om mee te denken over mogelijke ontwikkelingen en/of verbeteringen! Aan de hand van steeds betere manuals en andere tools zorg je er met je collega's dat jullie voor veel vragen niet eens meer nodig zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke stage in een internationaal groeiende organisatie met een prettige, informele en collegiale werksfeer. Na een goed beoordeelde stageperiode is het de intentie om je een vaste aanstelling aan te bieden bij Rademaker. Je hebt bij ons de mogelijkheid en krijgt de middelen tot je beschikking om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder